NFT julkaisualusta Vuele julkaisee kokeellisen Anthony Hopkins -elokuvan

Kryptouutiset
2 min readJul 8, 2021

--

Anthony Hopkins tähdittää kokeellista elokuvaa nimeltä ”Zero Contact”, ja sitä myydään hiljattain lanseeratulla Vuele-alustalla (NFT, non-fungible token).

Vuele on maailman ensimmäinen NFT-pitkän elokuvan ja digitaalisen keräilyesineen katselualusta. Alustan lanseerasi CurrencyWorks, pörssiyhtiö, joka rakentaa ja ylläpitää lohkoketjualustoja digitaalisille valuutoille, varoille ja tokenille. Zero Contact -elokuva saa ensi-iltansa yksinomaan Vuele-alustalla.

Vuelen ainutlaatuinen, suoraan kuluttajille suunnattu kokopitkien elokuvien katselu- ja jakelualusta toimittaa näytelmäelokuvia ja digitaalista keräilyviihdesisältöä NFT:nä. Alustan kautta käyttäjät voivat omistaa eksklusiivisia, rajoitettuja painoksia elokuvia sekä keräilykelpoisia NFT-sisältöjä, joita voi sitten katsella, kerätä, myydä tai vaihtaa Vuelen kautta.

”Tämä projekti oli todella ainutlaatuinen kokemus. Meidän oli oltava innovatiivisia joka askeleella, elokuvaa on kuvattu 17:ssa maassa eri puolilla maailmaa. On vain järkevää, että tämänkaltainen elokuva jatkaa uudenlaista uraa julkaisemalla sen lohkoketjun kautta. Se on ainutlaatuinen tilaisuus olla osa historiaa”

ohjaaja/tuottaja Rick Dugdale, joka toimii myös elokuvan takana olevan tuotantoyhtiön Enderby Entertainmentin toimitusjohtajana.

Dugdale toteaa, että Enderby Entertainment on strategisesti julkaissut elokuvan NFT:n kautta, koska lohkoketjuteknologia, erityisesti NFT:t, mahdollistavat tuotantoyhtiöille todennettavan ”niukkuuden luomisen elokuvan kopioihin” ja siten ”suojaavat piratismilta”.

Elokuvan kokeelliseen tuotantoon kuului etäkuvauksia 17 eri alueella, kun maailmanlaajuinen pandemia alkoi vuoden 2020 alussa. Elokuvan tuotantoryhmä käytti laajasti videoneuvottelualusta Zoomia kohtausten kuvaamiseen.

”Kaikki tässä elokuvassa on epäsovinnaista, aina siitä, miten kuvasimme sen Zoomin ja etätuotannon avulla, sen levitykseen”, Dugdale lisää.

Vuele-alusta on CurrencyWorksin ja Enderby Entertainmentin yhteisyritys, ja se toimii lohkoketjuyrityksen ja sen kumppanituotantoyhtiön perustaman tytäryhtiön EnderbyWorks LLC:n kautta. Zero Contact on kumppanuuden sopimuksen mukaan ensimmäinen 92 elokuvasta, jotka on tarkoitus julkaista alustalla.

Source: NFT julkaisualusta Vuele julkaisee kokeellisen Anthony Hopkins -elokuvan — Kryptouutiset.net

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from
Cryptodaily.co.uk
News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/07/NFT-Platform-Vuele-To-Launch-Experimental-Anthony-Hopkins-Film

--

--